Het wordt weer tijd voor Winterbanden!

CarWash360 auto banden velgen wisselen demonteren monteren opslag bandenhotel

Het wordt weer tijd voor Winterbanden!

U kunt bij Carwash360 terecht voor het wisselen van uw banden op dezelfde set velgen, maar ook kunnen we uw sets wisselen als u een set heeft met zomerbanden en een set met winterbanden. Heeft u thuis echter geen ruimte of wilt u de banden niet thuis opslaan, u kunt uw banden opslaan gedurende de periode dat u ze niet gebruikt en vervolgens wisselen wanneer u ze weer nodig heeft. Dit kunnen we vakkundig voor u doen. Zo bent u zowel de zomer periode als de winterperiode veilig op weg!

Winterbanden: veilig op weg bij regen en sneeuw

Een afspraak voor een winterbandenwissel in 3 minuten gemaakt

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heb je meer grip op de weg en heb je een kortere remweg. Dat geeft een veilig gevoel. Komen de temperaturen onder de 10°C kies dan voor winterbanden. We raden je aan om van oktober t/m maart op winterbanden te rijden.

We staan klaar om je winterbanden te monteren of te wisselen. Heb je twee sets velgen – voor zowel de winterbanden als de zomerbanden – dan bespaar je op een bandenwissel. Bij CarWash360 ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

De beste merken en montage

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg.

Het beste advies over winterbanden

Bij CarWash360 draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen ook klant bij ons zijn. En zelfs Defensie gaat voor banden naar CarWash360! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over winterbanden.

Winterbanden verhogen de veiligheid

  • Onder 10°C geschikt voor elk weertype en daarom de beste keuze van oktober t/m maart
  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
  • Betere wegligging dankzij zachtere rubbersamenstelling
  • Meer grip op de weg dankzij lamellen in het profiel
  • Met een winterbandenwissel slijten de zomerbanden natuurlijk minder snel

Het wordt weer tijd voor Winterbanden! Maak een afspraak bij CarWash360.

www.carwash360.nl