Kom uw auto wassen en stofzuigen!

CarWash360 stofzuigen binnenkant auto

Kom uw auto wassen en stofzuigen bij CarWash360! Ons bedrijf beschikt over meer dan alleen een wasstraat! We beschikken ook over een gratis en overdekt stofzuigplein met krachtige stofzuigers. Dierenharen van bijvoorbeeld honden vormen voor onze stofzuigers absoluut geen probleem.

Hondenharen uit uw auto halen is helemaal niet zo moeilijk!

Ja we weten het, eigenlijk zou een hond helemaal niet op de achterbank of bijrijdersstoel mogen zitten, maar vaak gebeurt dat toch wel. Met een normale stofzuiger krijgt u hondenharen lastiger uit de autobekleding na een tijdje hopen die zich zelfs op en zitten steeds aan uw kleren. Kom naar CarWash360 om uw auto uit te zuigen met een van onze professionele stofzuigers. Ook uw auto verdient een schoonmaakbeurt!

Onze medewerkers helpen u graag en geven desgewenst advies om uw auto in de beste conditie te houden. Hondenharen in uw auto?? Kom uw auto wassen en stofzuigen bij CarWash360! Gewoon de beste van Alkmaar en omgeving!

Hondenharen uit uw auto laten verwijderen!

Onze specialisten kunnen uw auto ook van binnen schoonmaken en zelfs uw bekleding voor u reinigen. Bij de professionals van CarWash360 bent u aan het juiste adres. Zoals u weet is het verwijderen van hondenharen en vak apart, dit neemt heel wat uren in beslag om het weer in showroomstaat te krijgen. Klanten die hun auto willen verkopen willen natuurlijk ook hun auto ontzien van hondenharen en eventueel van de geur die is achter gebleven. Bij ons kunt u alles in 1 krijgen. Wij kunnen de hondenharen voor u verwijderen, maar ook de geur die anders achterblijft en de eventuele vlekken die in de bekleding zitten. Merkt u de vlekken niet op dan is met een hond in de auto toch op te merken dat de bekleding vervuild is die vervuiling halen we dan uit uw autobekleding.

Wij verwijderen eerst de hondenharen en gaan hierna met een speciaal apparaat aan de slag om alle vlekken uit de bekleding te halen. Nadat we dit hebben gedaan laten we de auto drogen. Dit wordt meestal gedaan wanneer de klant z’n auto wilt verkopen. U kunt natuurlijk ook in een schoon en frisse auto willen rijden en daardoor de hondenharen wilt verwijderen.

Wilt u meer advies over hondenharen verwijderen of wilt u de prijs weten. Neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

www.carwash360.nl