Laat uw doffe koplampen polijsten!

CarWash360 koplampen polijsten

In het donker heeft u slecht zicht? Laat uw doffe koplampen polijsten! Bij CarWash360 kunnen wij voor uw de doffe koplampen polijsten van uw auto. Maak een afspraak met de poetsexpert van CarWash360. De koplampen schoonmaken is het eerste proces van de verbetering. Laat uw doffe koplampen polijsten!

Bij CarWash360 zijn onze specialisten aanwezig welke de kennis en ervaring hebben in het renoveren en herstellen van koplampen. De kwaliteit is erg belangrijk, anders kunt u binnen korte tijd weer overnieuw beginnen. . De specialisten van CarWash360 zijn getraind en maken gebruik van speciaal ontwikkelde producten, alleen zo kunnen we het beste resultaat garanderen. Om te beoordelen of we uw koplampen vakkundig kunnen herstellen komt u eerst langs voor het maken van een afspraak.

Vervangen van uw koplampen is in 99% van de gevallen niet nodig en herstellen we de koplampen en ogen ze weer als nieuw. We herstellen uw koplampen tegen een goede en eerlijke prijs. Na het herstel beschermen wij uw koplampen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer, neem snel contact op!

Naast koplampen polijsten kunnen we ook delen of uw gehele auto polijsten. Zelfs uw autolak beschermen door middel van het aanbrengen van een glascoating.

Kom langs bij CarWash360 en maak een afspraak!

www.carwash360.nl