Wist u dat u voor uw nieuwe autobanden ook terecht kunt bij CarWash360?!

bandenhotel | bandenmontage | nieuwe autobanden | banden wisselen | banden opslag

In Alkmaar op industrieterrein Oudorp kunt u terecht voor uw nieuwe autobanden bij CarWash360 voor auto’s en bestelwagens. De montage kunnen we voor u verzorgen.

Voor de bandenopslag hebben waar de zomer- en winterbanden in opgeslagen worden waarvoor we op 1 set velgen de banden kunnen wisselen hebben we de apparatuur staan. Uiteraard kunnen we dezelfde apparatuur toepassen om uw auto van een of meer nieuwe banden te voorzien.

We kunnen veel merken leveren waaronder; Michelin, Continental, Vredestein, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Hankook, Kumho Tyres, Uniroyal. Staat uw merk er niet bij informeer bij CarWash360 of we de band of banden kunnen leveren die u wenst.

Winterbanden: veilig op weg bij regen en sneeuw

Een afspraak voor een bandenwissel in 3 minuten gemaakt!

Voorkom ongelukken en rij bij nat en koud weer altijd op winterbanden is ons advies! Grip op de weg in de koudere winter periode dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heeft u een kortere remweg. Een veilig gevoel voor uzelf en uw medeweggebruikers! Komen de temperaturen onder de 10°C kiest u dan voor winterbanden. We raden u aan om van oktober t/m maart op winterbanden te rijden, in het buitenland is dit veelal verplicht en niet voor niets.

Zomerbanden: de beste keuze boven 10°C

Is het warmer dan 10°C, dan is het weer tijd om uw winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden des te meer geschikt tijdens de warmere maanden. We raden u aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden.

We staan klaar om uw winterbanden of zomerbanden te monteren of te wisselen. Heeft u twee sets velgen – voor zowel de zomerbanden als de winterbanden – dan bespaart u jaarlijks op een bandenwissel. Bij CarWash360 bent u ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag, handig toch!

Bestelwagen banden

Koop uw nieuwe autobanden bij CarWash360?!

www.carwash360.nl