bandenhotel | bandenmontage | nieuwe autobanden | banden wisselen | banden opslag

Op zoek naar bandenopslag in Alkmaar? Dan bent u bij CarWash360 in Alkmaar aan het juiste adres!

Liggen uw winterbanden elk jaar thuis in de weg?

Bandenopslag in Alkmaar van CarWash360 helpt u graag. Bij ons kunt u gemakkelijk & veilig uw banden opslaan. U krijgt zelfs een gratis wasbeurt bij uw bandenwissel. In ons bandenhotel liggen uw autobanden schoon, veilig en voordelig klaar tot u  ze weer nodig heeft. Wij maken banden opslaan gemakkelijk & voordelig. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als uw de banden weer wilt omwisselen en wanneer u nieuwe banden nodig heeft. CarWash360 levert en monteert nieuwe banden.

Winter- en zomerbanden opslagSla uw set die u niet gebruikt op bij CarWash360!

Bij CarWash360 slaan we uw autobanden graag op. Bij ons liggen uw wielen niet in de weg en ook de velgen- of bandenwissel doen wij graag voor u.Uw winterbanden en zomerbanden kunnen we tevens wisselen op dezelfde velg. Alle banden zijn welkom in ons bandenhotel.
Op zoek naar bandenopslag in Alkmaar? Kom naar CarWash360 in Alkmaar bent u aan het juiste adres voor uw bandenopslag in ons bandenhotel!

Wisselen zomer- en winter velgenset + opslag.
Per seizoen €47,50

In dit geval heeft u twee sets velgen met banden. Een winterset velgen met winterbanden. En een zomerset met zomerbanden. Wij wisselen ter plaatse uw sets velgen. De complete velgenset die u op dat moment niet gebruikt blijft in het bandenhotel.

Wisselen zomer- en winterbanden op dezelfde velg + opslag.
Per seizoen €75,00
In dit geval heeft 1 set velgen met banden en een extra set banden. 1 set banden voor de winter en een set banden voor de zomer die we ter plaatse bij Carwash360 voor u kunnen wisselen. De set banden die u niet gebruikt blijft in het bandenhotel.
Direct uw banden opslaan? Bel 072-3030480