Auto schoonmaken binnenkant

Auto schoonmaken binnenkant

Wil je je auto van binnen laten schoonmaken en woon je in de buurt van Alkmaar? Maak dan een afspraak bij CarWash360! Wij maken namelijk graag je auto van binnen helemaal schoon.

U kunt uw auto zelf door de milieuvriendelijkste carwash van Alkmaar rijden, uw auto wordt dan van buiten schoon. U kunt kiezen om de binnenkant ook zelf re reinigen, bij CarWash360 is een overdekt stofzuigplein waar je in alle rust je auto van binnen kunt reinigen.

Naast een schone buitenkant is de binnenkant van de auto net zo belangrijk voor een fris gevoel.

auto schoonmaken binnenkant interieur reinigen

Auto van binnen laten reinigen

Heb je zelf geen zin om je auto van binnen schoon te maken? Geen nood. Carwash360 biedt het Platinum pakket aan. U rijdt uw auto door de wasstraat, wij nemen de auto voor de binnenkant van u over, terwijl u geniet lekker van koffie of thee. Na het exterieur van de auto is de binnenkant aan de beurt. Wij stofzuigen de auto, maken de ramen schoon, de matten worden gewassen en natuurlijk vergeten wij de dorpels en het dashboard niet. Het beste kunt u een afspraak maken, het schoonmaken duurt gemiddeld 20 minuten.

Auto laten schoonmaken binnenkant?

auto schoonmaken binnenkant interieur reinigen

Binnenkant auto reinigen

Liggen er al tijdenlang een aantal blikjes in je auto? Sigarettenas misschien?

Ook al loopt het niet zo’n vaart een auto kan toch viezer worden dan je zou denken. Tegenwoordig zijn we vaak te druk en schoonmaken schiet er dan bij in. De binnenkant van de auto laten schoonmaken is een must. Wij maken gebruik van een professionele sterke stofzuiger en daarnaast kunnen we uw interieur reinigen met een andere machine. Het vuil wat er dan uit komt sta je versteld van. Na deze behandeling van uw interieur oogt het weer fris en schoon. Het oog wilt natuurlijk ook wat!

Een schoon interieur is belangrijk voor uw gezondheid!

auto schoonmaken binnenkant interieur reinigen

Auto van binnen en buiten laten schoonmaken

Heb je het erg druk met de kinderen of je werk? Laat uw auto niet verslonzen!

De auto van binnen schoonmaken kan bij CarWash360. Wij hebben de juiste apparatuur en middelen om uw auto weer schoon en fris te laten vertrekken.

Heeft u zelf geen tijd om de auto thuis te wassen? Kom dan naar onze wasstraat, rij uw auto er doorheen, met het Platinum pakket nemen wij vervolgens de auto van u over en maken we de binnenkant voor u geheel schoon. Terwijl u ongeveer 20 minuten wacht onder het genot van een kop koffie of thee.

CarWash360 stofzuigen binnenkant auto

Autobekleding laten reinigen

Autobekleding reinigen: Alle delen waar bekleding zich bevindt kunnen door ons gereinigd worden met een speciale machine. Schoonmaken is niet goed genoeg als je al het vuil wil verwijderen uit uw auto. Wij halen vlekken en vuiligheid uit uw bekleding.

 

auto schoonmaken aan de binnenkant

Interieur reinigen Alkmaar

De auto van binnen schoonmaken is iets waar CarWash360 in gespecialiseerd is. Natuurlijk komt er ook wel eens een vlek op de bekleding van de auto die niet zomaar te reinigen is. Wil je het autointerieur schoonmaken? Dan hebben wij de perfecte oplossing. De autobekleding reinigen is een fikse klus die je niet moet onderschatten.

Auto schoonmaken binnenkant? Kies voor CarWash360.

auto schoonmaken binnenkant interieur reinigen