Auto poetsen

Uw auto, onze zorg

Autopoetsbedrijf Alkmaar

CarWash360 een professionel autopoetsbedrijf om uw auto te laten poetsen. Carwash360 heeft alle oplossingen in huis om je auto weer te laten glimmen. Wilt u uw auto laten poetsen? Dan kunt u bij ons rekenen op het beste resultaat. En dat tegen een zeer scherp tarief. Wij zijn een professioneel autopoetsbedrijf uit Alkmaar, wij poetsen professioneel uw auto. Naast dat wij de krassen uit de auto kunnen wegpoetsen kunnen we ook direct uw interieur grondig reinigen. Auto laten poetsen of informatie nodig? Bel direct 072 3030 480

Jaren terug zag je auto er nog gloednieuw uit. Helaas heeft het weer en het gebruik van je auto een aanzienlijk effect gehad op de autolak. Er zijn nu vele gebruikerssporen te zien waardoor de auto er verweert uit is komen te zien. Jouw auto verdient beter. De auto laten poetsen is de oplossing. Door de auto door een professioneel autopoetsbedrijf te laten poetsen ziet de auto er weer geweldig uit en behoudt je auto een betere waarde. Wilt u direct een afspraak maken? Bel dan 072 3030 480 of lees verder.

Auto laten schoonmaken

Voordat de auto gepoetst kan worden wordt deze eerst totaal schoongemaakt. Omdat CarWash360 de beste wasstraat uit Alkmaar is hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Onze wasstraat heeft alles in huis om uw auto totaal en tot in het uiterste te reinigen. Onze wasstraat is voorzien van de beste technieken en maakt gebruik van het schoonste water voor het beste resultaat. Daarnaast wordt het auto poetsen resultaat altijd beter als de auto eerst brandschoon is gemaakt.

wasstraat | auto wassen | auto poetsen
auto stofzuigen | auto poetsen

Auto schoonmaken binnenkant

Niet alleen de bekleding is vies. Bij carwash Alkmaar kunt u ook de binnenkant van de auto laten schoonmaken. Wij zorgen voor schone matten, schone ramen, een gereinigd dashboard en natuurlijk vergeten wij de dorpels niet.

Auto schoonmaken binnenkant

Interieur reinigen

Kan de autobekleding wel een “touch-up” gebruiken? De binnenkant van de auto schoonmaken is een van onze vele diensten. Autostoelen reinigen die vieze vlekken bevatten? Autointerieur volledig reinigen? Krasjes wegpoetsen uit de dorpels? Er is meer mogelijk dan u denkt. Vraag naar de mogelijkheden.

Showroom poetsen

auto interieur reinigen | auto poetsen
auto polijsten | auto poetsen

Auto poetsen Alkmaar

De lak van de auto is bestemd tegen alle weersomstandigheden en daardoor zeer hard. Als je de krassen uit een auto wilt wegpoetsen moet je van goeden huize komen. Autolak poetsen is een vakmanschap waar we graag gebruik van maken. Onze jarenlange kennis en ervaring in de autodetailing staat garant voor een uitmuntend resultaat. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over ons. Door gebruik te maken van de nieuwste methoden op het gebied van auto polijsten sturen we ook uw auto weer blinkend de weg op.

Krassen verwijderen auto

Een kras maken in je auto is zo gebeurd. De boodschappentas langs de deur of de kinderen die met hun fiets langs de auto gaan. Er zijn vele situaties denkbaar waarbij er een kras in een auto kan komen. Krassen uit de lak van een auto wegpoetsen is lang niet zo gemakkelijk als de meeste mensen denken. Vaak worden bij het waxen van een auto vele fouten gemaakt waardoor het resultaat soms erg tegenvalt. Zo wordt de auto soms niet goed gereinigd waardoor er juist extra krassen in de autolak gepoetst worden. Gelukkig heeft CarWash360 als autopoetsbedrijf in Alkmaar altijd de juiste oplossing voor uw auto. Auto laten poetsen? CarWash360 zorgt altijd voor een prachtig resultaat.

auto polijsten | auto poetsen

Autolak herstellen

Het zou voor veel mensen een tenenkrommende klus zijn om de autolak te herstellen. Gelukkig is het voor onze vakmensen hun passie om auto’s weer te laten glimmen.

Auto laten polijsten? Dat kan bij CarWash360.

Professioneel autopoetsen is voor ons dagelijkse kost. Door onze jarenlange ervaring en het plezier dat onze medewerkers hebben in het poetsen kunt u rekenen op een glanzend resultaat.

Auto laten polijsten

Wilt u de auto laten polijsten? Dan bent u bij CarWash360 aan het juiste adres. Als autopoetsbedrijf in Alkmaar staan wij voor u klaar om uw auto weer blinkend de weg op te laten gaan.

Zwarte auto’s polijsten vormt voor ons geen enkel probleem. Zwarte auto’s hebben het imago moeilijk te poetsen te zijn. Dit geldt echter niet voor onze poetsexperts die speciaal opgeleid zijn om elke auto te kunnen polijsten. Ook een zwarte auto poetsen doen wij met alle plezier. Autolak herstellen is ons vak en onze passie.

Met het polijsten van de auto worden kleine vuiltjes, krasjes en zogenaamde swirls uit de autolak gepoetst.

auto polijsten | auto poetsen
auto waxen | auto poetsen

Auto waxen

Nadat de autolak met onze unieke formule gereinigd is wordt de auto, mits nodig, gepolijst. Maar dat is nog niet de laatste stap. Om de autolak goed te beschermen en hem de echte wet-look te geven moet de lak worden verzegeld. Op de autolak wordt een speciale wax aangebracht waardoor er minder snel vuil en water aan de lak blijven kleven. Zo heb je langer plezier van je prachtig gepoetste auto. Wij maken gebruik van de beste autowax. Besparen op deze belangrijke laatste stap is bij CarWash360 autopoetsbedrijf in Alkmaar geen optie. Wij gaan namelijk altijd voor het beste resultaat. Auto waxen is een belangrijk onderdeel van het showroom poetsen en wordt door ons niet vergeten.

Glascoating autolak

De lak van een auto krijgt heel wat te verduren. Gedurende het jaar in Nederland kan de temperatuur verschillen van warm tot koud. Regen, hagel, flinke buien zijn we mee bekend, maar daarnaast ook erg hete zonnige dagen. In de winter wordt er zout gestrooid. Bij normale rijomstandigheden kan er zo nu en dan een steentje of ander vuil tegen de auto aankomen. Het is daarom belangrijk om de autolak zo goed mogelijk te beschermen.

Een keramische coating zorgt er ook voor dat de lak is beschermt tegen diverse chemicaliën. De lak is ook beschermt tegen UV straling van de zon, vuil en insecten zullen minder goed hechten op de glascoating.

Glascoating auto / Keramische coating auto

glascoating beschermt uw autolak en laat de auto diep glanzen

Wat kost een auto laten poetsen?

Kom langs voor een prijsopgave voor uw auto.

KOM NAAR CARWASH360!