Doffe koplampen polijsten

Doffe koplampen polijsten

De voorkant van uw auto krijgt het zwaar te verduren. Heeft je auto al lang geen helder licht meer? Dan kan het zijn zijn dat u doffe koplampen heeft. Doffe koplampen polijsten kan een oplossing zijn. Verder komt het vaak voor dat de lampen vies zijn. De koplampen reinigen kan dan een oplossing zijn. Verweerde koplampen zijn vaak gemaakt van kunststof, laat dit over aan de specialist!

koplampen polijsten

Kom langs voor een prijsopgave bij CarWash360

Bij CarWash360 zijn specialisten aanwezig met kennis en ervaring in het renoveren en herstellen van koplampen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn getraind en maken gebruik van speciaal ontwikkelde producten, zo kan CarWash360 het beste resultaat garanderen. Kom langs voor het maken van een afspraak, we zullen altijd eerst beoordelen of we uw koplampen nog kunnen herstellen en we geven een indicatie over het eindresultaat.

In 99% van de gevallen kunnen wij uw koplampen herstellen en worden ze weer als nieuw. Vervangen is niet altijd nodig, we herstellen uw koplampen tegen een goede en eerlijke prijs. Na het herstel zullen wij uw koplampen beschermen met een coating om er voor te zorgen dat uw koplampen ook helder blijven. Wacht dus niet langer en neem snel contact op!

koplampen polijsten
koplampen polijsten

Kom langs om uw koplampen te laten polijsten bij CarWash360

Bij Carwash360 in Alkmaar kunnen ze de koplampen professioneel voor u polijsten en beschermen. Maak een afspraak!