Glascoating Camper – Keramische coating camper

Glascoating Camper – Keramische coating camper

Camper in de glascoating zetten

Iedereen wil graag een mooie schone stralende camper!

Glascoating Camper – Keramische coating op de camper laten aanbrengen, verduurzaamd uw lak en de waarde van de camper blijft langer behouden! Een mooie, schone en glimmende camper is natuurlijk een prachtige verschijning. Wanneer de camper nieuw de showroom uit gereden wordt heeft de camper altijd een geweldige glans. Wij krijgen veel vragen of wij de buitenzijde van campers weer kunnen herstellen naar showroom kwaliteit. Uiteraard is dit mogelijk!

Bescherming aanbrengen door middel van het toepassen van glascoating biedt de oplossing! Door de camper volledig schoon te maken en weer op te poetsen gaat die weer prachtig glimmen. Natuurlijk wil je dat deze glans zo lang mogelijk blijft en dat er zo min mogelijk krassen in de lak komen. De glascoating voor de camper vormt een extra beschermende laag op de lak.

Naast bescherming biedt glascoating extra voordelen:

  • Diepere glans,
  • Diepere kleur,
  • Vuil- en waterafstotend,
  • Krasbestendig,
  • Beschermt tegen chemicaliën,
  • Beschermt tegen UV straling door zonlicht.

CarWash360 biedt een unieke bescherming met deze speciale glascoating voor je camper.

Levensduur bescherming van de glans met glascoating

De lak van de camper wordt door de speciale eigenschappen van de keramische coating extra goed beschermd. Door de extreme verharding van de toplaag is de glans van de camper tot wel 3 jaar extra goed te zien. Wel is het belangrijk dat de coating op de camperelk jaar 1 keer wordt bijgewerkt zodat de lak altijd goed beschermd is. Hoewel één laag meer dan voldoende is op een camper wordt de coating vaak in meerdere lagen goed aangebracht, opdat de glans volledig beschermt is.

Glascoating laten aanbrengen op uw camper in Alkmaar

Wilt u een glascoating – keramische coating op uw camper laten aanbrengen?
Maak een afspraak bij CarWash360 voor een nog glanzender eindresultaat!

Hele fijne krassen alsook opzichtige krassen die op de camper aanwezig zijn worden door de ervaren poetsers van CarWash360 eerst weggepoetst. De diepe krassen worden indien nodig gepolijst, zodat er een strakke lak op de camper overblijft waar de keramische coating op kan worden aangebracht. U bent van harte welkom met uw camper bij CarWash360 autopoetsbedrijf in Alkmaar.

Mocht uw camper doffe koplampen hebben kunnen we die ook polijsten en beschermen.