Glascoating Caravan – Keramische coating caravan

Glascoating Caravan – Keramische coating caravan

Caravan in de glascoating zetten

Iedereen wil graag een mooie schone stralende caravan!

Glascoating Caravan – Keramische coating laten aanbrengen, verduurzaamd uw lak en de waarde van de caravan blijft langer behouden!

Een mooie, schone en glimmende caravan is natuurlijk een prachtige verschijning. Wanneer de caravan nieuw is heeft de caravan altijd een geweldige glans. Wij krijgen veel vragen of wij de buitenzijde van caravans weer kunnen herstellen naar showroom kwaliteit. Uiteraard is dit met caravans ook mogelijk!

Bescherming aanbrengen door middel van het toepassen van glascoating op caravans biedt de oplossing! Door de caravan volledig schoon te maken en weer op te poetsen gaat die weer prachtig glimmen. Natuurlijk wil je dat deze glans zo lang mogelijk blijft en dat er zo min mogelijk krassen in de lak komen. De glascoating voor de caravan vormt een extra beschermende laag op de lak. Zowel in de stalling alsook in gebruik buiten zal de glascoating de caravan beter beschermen, het schoonmaken gaat veel gemakkelijker, water en vuil worden afgestoten waardoor vervuiling minder kans krijgt om te hechten.

Naast bescherming biedt glascoating extra voordelen:

  • Diepere glans,
  • Diepere kleur,
  • Vuil- en waterafstotend,
  • Krasbestendig,
  • Beschermt tegen chemicaliën,
  • Beschermt tegen UV straling door zonlicht.

CarWash360 biedt een unieke bescherming met deze speciale glascoating voor je caravan.

glascoating aanbrengen op auto beschermt uw autolak

Levensduur bescherming van de glans op de caravan met glascoating

De lak van de caravan wordt door de speciale eigenschappen van de keramische coating extra goed beschermd. Door de extreme verharding van de toplaag is de glans van de caravan tot wel 3 jaar extra goed te zien. Wel is het belangrijk dat de coating op de caravan elk jaar 1 keer wordt bijgewerkt zodat de lak altijd goed beschermd is. Hoewel één laag meer dan voldoende is op een caravan wordt de coating vaak in meerdere lagen goed aangebracht, opdat de glans volledig beschermt is.

Glascoating laten aanbrengen op uw caravan in Alkmaar

Wilt u een glascoating – keramische coating op uw caravan laten aanbrengen?
Maak een afspraak bij CarWash360 voor een nog glanzender eindresultaat!

Hele fijne krassen alsook opzichtige krassen die op de caravan aanwezig zijn worden door de ervaren poetsers van CarWash360 eerst weggepoetst. De diepe krassen worden indien nodig gepolijst, zodat er een strakke lak op de caravan overblijft waar de keramische coating op kan worden aangebracht. U bent van harte welkom met uw caravan bij CarWash360 autopoetsbedrijf in Alkmaar.