Glascoating scooter

Scooters in de glascoating zetten

Iedereen wil graag een mooie schone stralende scooter!

Glascoating Scooters – Keramische coating laten aanbrengen, verduurzaamd uw lak en de waarde van de scooter blijft langer behouden!

Een mooie, schone en glimmende scooter is natuurlijk een prachtige verschijning. Wanneer de scooter nieuw is heeft de scooter altijd een geweldige glans. Wij krijgen veel vragen of wij de buitenzijde van scooters weer kunnen herstellen naar showroom kwaliteit. Uiteraard is dit met scooters ook mogelijk!

Bescherming aanbrengen door middel van het toepassen van glascoating op scooters biedt de oplossing! Door de scooter goed schoon te maken en weer op te poetsen gaat die weer prachtig glimmen. Natuurlijk wil je dat deze glans zo lang mogelijk blijft en dat er zo min mogelijk krassen in de lak komen. De glascoating voor de scooter vormt een extra beschermende laag op de lak. Zowel in de stalling alsook in gebruik buiten zal de glascoating de scooter beter beschermen, het schoonmaken gaat veel gemakkelijker, water en vuil worden afgestoten waardoor vervuiling minder kans krijgt om te hechten.

Naast bescherming biedt glascoating extra voordelen:

  • Diepere glans,
  • Diepere kleur,
  • Vuil- en waterafstotend,
  • Krasbestendig,
  • Beschermt tegen chemicaliën,
  • Beschermt tegen UV straling door zonlicht.

CarWash360 biedt een unieke bescherming met deze speciale glascoating voor je scooter.

glascoating scooter

Levensduur bescherming van de glans op de scooter met glascoating

De lak van de scooter wordt door de speciale eigenschappen van de keramische coating extra goed beschermd. Door de extreme verharding van de toplaag is de glans van de scooter tot wel 3 jaar extra goed te zien. Wel is het belangrijk dat de coating op de scooter elk jaar 1 keer wordt bijgewerkt zodat de lak altijd goed beschermd is. Hoewel één laag meer dan voldoende is op een scooter wordt de coating vaak in meerdere lagen goed aangebracht, opdat de glans volledig beschermt is.

Glascoating laten aanbrengen op uw scooter in Alkmaar

Wilt u een glascoating – keramische coating op uw scooter laten aanbrengen?
Maak een afspraak bij CarWash360 voor een nog glanzender eindresultaat!

Hele fijne krassen alsook opzichtige krassen die op de scooter aanwezig zijn worden door de ervaren poetsers van CarWash360 eerst weggepoetst. De diepe krassen worden indien nodig gepolijst, zodat er een strakke lak op de scooter overblijft waar de keramische coating op kan worden aangebracht. U bent van harte welkom met uw scooter bij CarWash360 autopoetsbedrijf in Alkmaar.