Milieu-vriendelijke wasstraat

MILIEUVRIENDELIJKE WASSTRAAT

CarWash360 recyclet spoelwater en wast met afbreekbare zeep

Milieuvriendelijk ondernemen met een milieuvriendelijke moderne wasstraat! Voor Renald Moens van CarWash360 is het de basisgedachte waaraan zijn wasstraat aan de Einthovenstraat 1a in Alkmaar moet voldoen. “Het is zonde om drinkwater te gebruiken voor het wassen van auto’s en dat doen wij dus ook niet. Wij maken gebruik van grondwater en recyclen bijna 90 procent van al het water wat hier gebruikt wordt”, legt Moens uit.

HYPERMODERNE INSTALLATIE

Moens heeft de duurzame wasserette ook zo laten bouwen, dat alle snufjes mooi weggewerkt zijn van de hypermoderne installatie. “Ik hoor vaak dat de milieuvriendelijke wasstraat er ontzettend netjes en professioneel uitziet. Dat komt omdat we het gelijk goed aangepakt hebben in plaats van pas later aan het milieu te denken. Zo vangen we het gebruikte water op in een bezinktank, waarna we de olie en vetten laten afdrijven.”

MAKKELIJK BEREIKBAAR

In de nieuwe en moderne CarWash360 kunnen klanten hun auto laten wassen in de modernste wasstraat die er momenteel is. Hierbij streven Moens en zijn medewerkers er naar dat mensen een ultiem wasresultaat beleven. Naast het feit dat de wasstraat uniek in zijn soort is, is deze ook nog eens makkelijk te bereiken vanaf de ring Alkmaar. “Ik merk dat nog niet iedereen bij ons zijn auto laat wassen en dus is het streven dat ze dat wel gaan doen”, stelt Moens.

DIAMOND

Klanten van CarWash360 kunnen kiezen uit verschillende pakketten, legt Moens uit. “Men kan kiezen uit zilver, goud of diamond. Het zilveren pakket is grondig en maakt de auto al goed schoon, waarbij wij bij elke wasbeurt letten op de velgen. Bij het gouden pakket krijgt de klant er een wax-behandeling bij en diamond is het summum, waarbij de auto intensief gewassen wordt. Dat houdt in wassen, drogen, wax, polish, lava intensief, bodemreiniging en een intensieve wasbeurt van de velgen.”

CarWash360 is te vinden aan de Einthovenstraat 1a in Alkmaar.

Uw auto, onze zorg

ONZE PRIJZEN

Om uw auto te verzorgen bieden we u verschillende keuzes aan.

Platinum *****
€32,50
Alleen op afspraak via de website
Wassen
Drogen
Velgen
Bodemreiniging
Lava Intensief
Wax
Glanspantser
Dorpels Reinigen
Matten Reinigen
Ramen Reinigen
Dashboard Reinigen
Toeslag bestelbus € 15,00 (Max hoogte 2.01m)
Maak uw afspraak
Diamond ***
€14,50
Waspas prijs €12,50
Wassen
Drogen
Velgen
Bodemreiniging
Lava Intensief
Wax
Glanspantser
Diamond
Gold **
€11,50
Waspas prijs €10,50
Wassen
Drogen
Velgen
Wax
Gold
Silver *
€8,50
Wassen
Drogen
Silver

Extra voordeel

Waspas

Doe uw voordeel door een waspas aan te vragen en waardeer deze op, zie hieronder het klantvoordeel wat kan oplopen naarmate u meer op uw waspas stort.

€30
U geniet van betaalgemak en bent altijd op de hoogte van onze acties.
Opwaarderen
€100 wordt €110
U geniet van betaalgemak en ontvangt € 110 tegoed. Natuurlijk bent u ook altijd op de hoogte van onze acties.
Opwaarderen
€200 wordt €230
U geniet van betaalgemak en ontvangt €230 tegoed. Natuurlijk bent u ook altijd op de hoogte van onze acties.
Opwaarderen